
Αναπόλησε το καλοκαίρι και ανέβασε τον υδράργυρο με τις αναρτήσεις της
Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του Survivor, αποκτώντας πολλές συμπάθειες λόγω του χαρακτήρα της. Απέκτησε όμως, και φανατικό κοινό λόγω της εμφάνισής της.
Ο λόγος για την Βιργινία Δικαιούλια, ένα από τα ωραιότερα κορίτσια που πέρασαν από ελληνικό ριάλιτι, διαθέτοντας εκτός από φυσική ομορφιά κι ένα καλογυμνασμένο κορμί. Εξάλλου, είναι αθλήτρια του βόλεϊ.
Το πρώην κορίτσι του Survivor ασχολείται και με τα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αλλά εκείνες που ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους, είναι οι τελευταίες με μαγιό. Η Βιργινία αναπόλησε το καλοκαίρι ανεβάζοντας στο Instagram της φωτογραφίες της με μπικίνι.
Δείτε ακόμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρίς σουτιέν καλυμμένη μόνο με χρυσόσκονη
Τα likes «έπεσαν» βροχή και ο υδράργυρος «ανέβηκε», αφού σε αυτές αναδεικνύεται το καλλίγραμμο και σέξι κορμί της.
Δείτε ακόμα: Το ξανθό κορίτσι που τρελαίνει τους Βέλγους στο instagram